Kolesarska trgovina Ljubljana


Na voljo 24/7


Dobrodošli v naši kolesarski trgovini v Ljubljani! Ponosni smo, da vam lahko ponudimo najboljšo kolesarsko opremo, ki jo izdeluje priznani švicarski proizvajalec Assos, oblikovano po našem edinstvenem dizajnu. Naša trgovina je na voljo 24/7, vendar vas prosimo, da si rezervirate termin 24 ur predhodno, da se lahko v celoti posvetimo vam in vašim potrebam.


Zakaj izbrati nas? Ker smo 100% posvečeni našim strankam. Preden nas obiščete, se pripravimo na vaš obisk, da vam lahko ponudimo najboljše svetovanje in izkušnjo pri nakupu kolesarske opreme. Naša ponudba vključuje omejene izdaje kolesarskih dresov, oblikovanih po našem unikatnem dizajnu, kolesarskih čelad in kolesarskih sončnih očal, ki jih oblikujemo sami.


Ponosni smo na visoko kakovost naših izdelkov in storitev. Pri nas boste našli le vrhunsko kolesarsko opremo, ki vam bo omogočila najboljšo kolesarsko izkušnjo. Sodelujemo le s priznanimi blagovnimi znamkami, ki so znane po svoji inovativnosti, funkcionalnosti in udobju.


Za obisk naše trgovine si prosimo rezervirajte termin preko naše spletne strani. Na voljo smo vam 24/7, vendar vas prosimo, da si termin rezervirate vsaj 24 ur predhodno, da se lahko ustrezno pripravimo na vaš obisk. Naš cilj je, da vam zagotovimo vrhunsko storitev in edinstveno izkušnjo nakupa kolesarske opreme.


Ne odlašajte, #letsride!
Obiščite nas v naši kolesarski trgovini v Ljubljani in se prepričajte o kakovosti naše ponudbe.
Za več informacij preglejte našo spletno stran in si rezervirajte svoj termin že danes!
https://youtu.be/wzFJWjhN7_E
Approved kolesarska trgovina Ljubljana | Kolesarski salon

"Hlače vredne denarja."

Hlače vredne denarja. Obnašajo se kot druga koža. Udoben, mehak vložek. Brez nepotrebnega plesanja po sedežu ob iskanju pravega položaja.
Aljoša

"I use them every day."

Lightweight sunglasses. I use them every day. But I like it the most because it fits the Approved helmet perfectly.
Petra

"... a great magnet fastening system."

In addition to being perfect, the helmet has a great magnet fastening system.
Velo Bar

"...the best jersey I’ve ever worn."

I can’t describe it any other way than the best jersey I’ve ever worn.
Petra

Kolesarski Dresi Izdelani Omejene IzdajeKolesarski Dresi Izdelani Po MeriCestno kolo po meriZaslužite si popolno kolo!

Izpolnite spodnji obrazec in rezervirajte sestanek!