How WAHOO Became a Successful Cycling Company: Their Beginnings and what They Sell

Kako je WAHOO postal uspešno kolesarsko podjetje: njihovi začetki in kaj prodajajo

WAHOO je leta 2009 ustanovil Chip Hawkins. Podjetje ima sedež v Atlanti, GA, in je prvotno začelo z izdelki, ki so bili na koncu ustvarjeni za strastne kolesarje, da jih uporabljajo v svojih domovih. WAHOO je hitro začel širiti svoje linije izdelkov, saj so želeli postati vseobsegajoča kolesarska blagovna znamka, namesto da bi se osredotočili na eno specifično osredotočenost, kot je bilo prvotno.

Še naprej uvajajo nove rešitve za kolesarje s svojo strastjo do kolesarjenja, pa tudi s koristmi, ki jih lahko prinese ne le fizično, ampak tudi psihično in čustveno. Izdelki WAHOO so narejeni iz visokokakovostnih materialov in inovativnega dizajna, zaradi česar so odlični za aktivnosti v zaprtih prostorih, kot je kolesarjenje. Njihovi izdelki se sčasoma razvijajo, tako da ustrezajo vašim posebnim potrebam.

odobren kolesarski wahoo kolesarski računalnik ELEMNT BOLT stealth
Wahoo je kolesarski računalnik po izbiri za odobreno kolesarjenje.

Blagovna znamka je imela na začetku veliko uspeha, saj je eksperimentirala z različnimi izdelki, na katere se ni osredotočalo nobeno drugo podjetje ali jim je uspelo na njihovih trgih. Na primer, WAHOO je izdal svoj prvi načrt treninga po meri WAHOO, ki je zdaj eden najboljših izdelkov za tiste, ki so želeli iti na popolno kolesarjenje od doma, ne da bi imeli težave pri odhodu ven v slabem vremenu. To lahko razumemo kot enega od načinov, kako je WAHOO lahko ustvaril dobre temelje, tako da je vedel, kaj želijo potrošniki, in nato ustvaril najboljše rešitve.

WAHOO prilagojen načrt usposabljanja

WAHOO izdeluje kolesarsko opremo že več kot 10 let. S proizvodnjo inovativne, kakovostne kolesarske opreme so začeli leta 2009. Od takrat so predstavili veliko novih prestav, ki bodo vašo kolesarsko izkušnjo naredile bolj prijetno in učinkovito. V tem blogu bomo govorili o njihovih začetkih in o tem, kaj ponujajo zdaj!

Najbolj inovativen proizvajalec kolesarske opreme

Prvi izdelek podjetja WAHOO je bil ključ Ant+, ki so ga ustvarili leta 2009. To je majhna naprava, ki jo lahko pritrdite na svoje kolo in vam omogoča deljenje, merjenje in sledenje podatkov o vaši vadbi iz senzorjev za fitnes. Leta 2012 je WAHOO predstavil senzorje Blue HR & SC, ki jih je Bluetooth povezal z iPhoneom.

Leto 2013 je bilo za WAHOO veliko leto, saj so predstavili še en izdelek, ki je naredil trening še učinkovitejši – pametni trenažer Wahoo kickr! To je notranji kolesarski trenažer, s katerim je vaša izkušnja vožnje bolj podobna kolesarjenju na prostem, saj simulira teren, po katerem bi šli zunaj.

izdelki so bili razviti v sodelovanju z Zwift Inc

Leta 2016 je WAHOO lansiral nov izdelek - Wahoo Elemnt GPS kolesarski računalnik z integracijo pametnega telefona. Ta pripomoček je bil združljiv s pametnimi telefoni, tako da ste lahko uporabljali različne aplikacije za postavljanje ciljev, spremljanje napredka in delitev z drugimi.

Leta 2018 sta bila lansirana Kickr Climb & Kickr Headwind – dva nova inovativna dodatka za trenažer kolesa, ki posnemata vožnjo na prostem, tako da v notranjost vneseta elemente in gibanje vožnje na prostem! Najboljši del? Ti izdelki so bili razviti v sodelovanju z Zwift Inc., socialno platformo za pametne trenerje, ki vam omogoča vožnjo z drugimi ljudmi v realnem času. Svojo uspešnost lahko spremljate, delite na družbenih omrežjih in sklepate nova prijateljstva!

wahoo speedplay pedala nano
Pedale Wahoo Speedplay izbere Approved cycling.

Njihova revolucionarna zasnova je za kolesarje prava stvar. Poskusite sami!

WAHOO izdeluje kolesarsko opremo že več kot desetletje, vendar še zdaleč niso končali – eden njihovih najnovejših izdelkov je Wahoo kickr climb – ki simulira plezanje na prostem. Ta izdelek vam bo dal priložnost, da doživite svoje najljubše poti na nov, vznemirljiv način.

Torej, naj gre za običajno kolesarjenje ali trening za prihajajočo dirko, ki vas spravi v pogon – WAHOO ima nekaj za vsakogar! Njihovi izdelki so visokokakovostni in inovativni, zato bodo pripomogli, da bo vožnja bolj zabavna in učinkovita. Kolesarsko opremo izdelujejo že od leta 2009, a ne skrbite, če zanje slišite prvič, saj so šele začeli!

izdelki so kakovostni in inovativni

WAHOO je ustvaril veliko različnih izdelkov, odkar so začeli, vendar so njihovi najboljši prodajalci konkurenčne športne ure Elemnt, kolesarski računalniki Wahoo Elemnt BOLT in Elemnt ROAM , merilniki srčnega utripa Wahoo Tickr, pedala za hitrostno predvajanje in kolesarski senzorji RPM. Prodajajo tudi notranje pametne trenažerje, ki vam bodo omogočili vožnjo tudi, ko je zunaj slabo vreme.

kolesarski računalnik wahoo ELEMNT BOLT
Wahoo kolesarski računalnik

Njihov daleč najbolj priljubljen izdelek? Kickr! Ta visokokakovosten kolesarski trenažer je bil izdan leta 2013 in je zasnovan tako, da posnema kolesarjenje na prostem, tako da je vaša izkušnja pristnejša kot kdaj koli prej. Uporabite aplikacije, kot je Zwift, s tem pripomočkom za vadbo, da si med vožnjo ogledate rezultate v realnem času! Sledi vsem vrstam podatkov o zmogljivosti, kot sta hitrost in moč za analizo vadbe. Ne glede na to, ali iščete novo opremo za izboljšanje svoje zmogljivosti ali zabaven nov način za raziskovanje sveta - WAHOO ima vse!

Če se vam je ta objava v spletnem dnevniku zdela koristna in menite, da bo koristila tudi nekaterim vašim prijateljem, jo ​​delite v svoji priljubljeni aplikaciji za družabna omrežja in jim pomagajte. Cenili bodo trud

Nazaj na blog

Komentiraj