Build your custom bike! Make your cycling dream turn into reality.

Izdelajte svoje kolo po meri! Naj vaše kolesarske sanje postanejo resničnost.

Veliko ljudem je všeč zamisel, da bi dobili novo kolo, vendar ne vedo vedno, kaj iskati. Če ste pripravljeni na naslednjo vožnjo, je lahko težko najti takšnega, ki bo ustrezal vsem vašim potrebam. Naša anketa je zasnovana tako, da olajša ta postopek, tako da nam posreduje informacije o tem, kako kolesarji, kot ste vi, želijo izdelati kolesa.

BMC TEAMMACHINE SLR01 THREE 2022, PCW WAKE 6560, BERK-COMPOSITES LUPINA SADDLE, PIRELLI P-ZERO SL TLR

Prednosti kolesa po meri

Če iščete kolo, ki vam bo narisalo nasmeh na obraz, ko ga boste videli, je naročilo kolesa po meri zagotovo prava pot. Tako lahko na svojem kolesu dobite točno tisto, kar želite, in veste, da bo popolno za vas. Kolo po meri ima številne prednosti, vključno s pravo vrsto zavor, pnevmatik, okvirjev in velikostjo, ki bo najbolje ustrezala vašemu stilu. Prav tako imate dostop do različnih vrst okvirjev, odvisno od terena, po katerem želite kolesariti.

nam daje orodja za ustvarjanje vašega idealnega kolesa

S kolesi po meri je to lažje, ker vam ni treba skrbeti, ali se bo kaj prilegalo v okvir ali ne. Prav tako lahko dobite kolo, ki se popolnoma prilega, saj boste lahko proizvajalcu natančno povedali, kakšno velikost okvirja želite. Morda vam bo všeč, kako nekaj izgleda ali se počutite, da boste kasneje ugotovili, da nima prave vrste zavor ali pnevmatik ali, kar je najpomembneje, okvir vam ne ustreza. Kakšno velikost okvirja potrebujete? Kje lahko najdete komponente in dodatke? In kateri tip bo najbolje ustrezal vašemu slogu in terenskim željam?

Ni vam treba skrbeti, ali se bo nekaj prilegalo v okvir ali ne. Prav tako lahko dobite kolo, ki se popolnoma prilega, saj boste lahko proizvajalcu natančno povedali, kakšno velikost okvirja želite.

Kako do kolesa po meri?

Obstaja več korakov, kako lahko dobite svoje sanjsko kolo. Najprej boste morali izpolniti anketo , ki smo jo ustvarili za kolesarje, kot ste vi. Če izpolnite anketo, nam boste povedali, katere funkcije trenutno želite na kolesu. Prav tako nam bo dalo predstavo o tem, kakšne komponente in dodatke iščete. Informacije, ki jih navedete v anketi, so pomembne, ker nam dajejo orodja za ustvarjanje vašega idealnega kolesa. Ko izpolnite našo anketo, vam lahko glede na rezultate ankete pomagamo sestaviti vaše kolo po meri.

Osupljiv videz vozlišč Tune

Kako vam lahko s pomočjo naše ankete pomagamo pri nakupu kolesa po meri ?

Naši kolesarski skupnosti želimo zagotoviti možnost nakupa kolesa po meri na enostaven in natančen način. Na svetu je veliko različnih tipov kolesarjev, ki imajo različne potrebe. Cenimo vaše mnenje in radi bi vedeli, kakšen tip kolesarja ste. Izpolnili boste lahko kratko anketo, ki nam bo povedala, katere znamke so vaše najljubše, ko gre za določene dele kolesarstva.

V anketi vas bomo spraševali o vaših kolesarskih potrebah (vrsta kolesa, stil vožnje ...) in vaših specifikacijah, ko gre za nastavitev kolesa (starost, višina, širina krmila ...). odlično, če lahko odgovorite na vsa ta vprašanja, saj so za nas pomembna, da razumemo vaše kolesarske potrebe.

Kaj je glavni cilj te raziskave?

Glavni cilj te ankete je, da nam kot športnikom in urednikom pomagamo izbrati najboljše komponente za vas. Prav tako vam bo pomagal pri odločitvi, kateri deli so za vas pomembni pri prilagajanju vašega kolesa.

Kako dolgo bo to trajalo?

Anketa naj ne traja več kot 5-10 minut vašega časa. O vas želimo izvedeti čim več, zato vas prosimo, da na vsa vprašanja odgovorite čim podrobneje.

Ali je ta anketa anonimna?

Da, odgovori, ki nam jih boste posredovali, bodo v celoti zaupni. Ne zahtevamo nobenih informacij, ki bi omogočile, da bi vas kdo med to anketo identificiral.

PCW Wake 6560s s Pirelli P-ZERO SL TLR

Ponudili vam bomo najboljše blagovne znamke v kolesarskem svetu, da boste lahko svoje novo kolo poimenovali "SANJSKA GRADNJA"

Z našo platformo lahko v samo nekaj korakih izdelate svoje kolo BMC po meri. Sodelujemo s CeramicSpeed , PCW , Pirelli tires , Berk-composites in Wahoo , da vam to omogočimo. To pomeni, da je kakovost izdelkov ena od naših prioritet. CeramicSpeed ​​Oversized Pulley Wheels System je dokazano najhitrejši sistem jermenic na svetu. PCW nam bo zagotovil svoja kolesa PEAK 4550 in Wake 6560: nov mejnik v kolesarskih kolesih Performance Cycling Wheels. Pirelli nam bo priskrbel svoje pnevmatike in kompozite Berk s svojimi edinstvenimi sedeži, opremljenimi s kolesarskimi računalniki iz Wahoo in Speedplay pedalov , ki imajo svoje posebne prednosti za kolesarska pedala.

Upamo, da ste uživali v članku o tem, kako prilagoditi svoje kolo! Če je tako, ga prosim delite z drugimi. Veliko bi nam pomenilo, če bi lahko to storili namesto nas s klikom na eno od ikon družbenih medijev na vrhu ali dnu naše strani. Zavedamo se, kako zahtevno je lahko najti kakovostno kolesarsko opremo, in želimo zagotoviti, da ima vsakdo dostop do izdelkov, ki so mu všeč, ne da bi pri tem porabljali svoj proračun.

Če želite pomagati razširiti glas o tem, kaj počnemo tukaj, lahko samo delite objavo. Vsakič, ko nekdo to stori, bo več ljudi izvedelo o tem, kdo smo in kaj ponujamo.

Nazaj na blog

Komentiraj