Princeton CarbonWorks Peak 4550 Evolution Wheels Out Now

Kolesa Princeton CarbonWorks Peak 4550 Evolution so zdaj na voljo

Svet cestnega kolesarstva je svet, kjer šteje vsak gram in iskanje popolne vožnje se nikoli ne konča. V tem neusmiljenem prizadevanju PEAK 4550 EVO Carbon Wheelset podjetja Princeton CarbonWorks izstopa kot svetilnik inovativnosti in odličnosti. Ta kolesna dvojica, zasnovana za premikanje meja možnega, je več kot le nadgradnja; to je preobrazba vaše izkušnje vožnje.

Evolucija visokozmogljivih kolesnih dvojic

Po kolesih Alta 3235 in Wake 6560 so Peaks dobili nadgradnjo na isto tehnologijo in standarde, na katere so čakali konkurenti. 21 mm notranje širine roba kljuke do kljuke in 28,2 mm zunanje širine kljuke do kljuke s še lažjim kolesom. Kolesa Peak 4550 EVO vam bodo pomagala premagati vsak gorski prelaz!

Razkritje PEAK 4550 Carbon Wheelset

V osrčju oblikovalske filozofije PEAK 4550 je predanost brezkompromisni zmogljivosti. Njegove tehnične specifikacije – teža 1275 g, pesta Tactic01, napere Sapim CX-Ray in zasnova klinča, pripravljena za uporabo brez zračnic – so dokaz predanosti Princeton CarbonWorks odličnosti.

Peresno lahek, a izjemen: prednost pri teži

Pomena lahke kolesne dvojice na področju cestnega kolesarjenja ni mogoče preceniti. PEAK 4550, ki tehta le 1275 g, postavlja nov standard in ponuja prednost pri teži, ki izboljša pospeševanje, vzpenjanje in splošno kakovost vožnje.

Tabela teže PCW Peak 4550 Evolution za kolesa Clincher

Neprimerljiva togost: inženirska superiornost

Togost in teža sta v zasnovi kolesne dvojice kompleksno povezana. PEAK 4550 doseže optimalno ravnovesje, ki zagotavlja neprekosljivo togost, ki pomeni učinkovit prenos moči in odzivno vožnjo, brez žrtvovanja teže.

Zmogljivost na katerem koli terenu: sproščena vsestranskost

Ne glede na to, ali gre za vzpenjanje po strmih klancih, spuščanje pri visokih hitrostih ali navigacijo po ravninah, je PEAK 4550 zasnovan za odličnost v vsaki situaciji, zaradi česar je najboljša izbira za kolesarje, ki iščejo vsestranskost in vrhunsko zmogljivost.

Učinkovitost v resničnem svetu: pričevanja in ocene

Koles še nismo testirali...ŠE! Toda iz testiranja Peak 4550, Altas in Wakes vemo, kaj dobite od njih. Če iščete kolo, ki se odlično vzpenja in je neverjetno s pospeški, je to kolo za vas.

Zaključek

Kolesa Peak 4550 Evolution so za kolesarje, ki vozijo po vseh vrstah terena. Naravnost, pleza in zahteva najboljše od njih. Največja razlika, ki smo jo opazili, je, da je bil Peak 4550 neverjeten na vzponih in tudi na ravninah, kjer so bile hitrosti višje od 40 km/h. Niste prepričani, katera kolesa kupiti? Če so bili prejšnji vrhovi neverjetni in impresivni, potem je evolucija tukaj! Kolesa PCW Peak 4550 Evolution so tukaj, da navdušijo!

PCW Peak 4550 Evolution
Nazaj na blog

Komentiraj