10 Must Have Road Bike Accessories for Long Rides

10 dodatkov za cestna kolesa, ki jih morate imeti za dolge vožnje

Vožnja po odprti cesti z dvema kolesoma je za kolesarja ena največjih življenjskih radosti. Medtem ko so cestna kolesa zasnovana za hitrost in razdaljo, je za daljše vožnje potrebna posebna oprema za čim večje udobje, varnost in zmogljivost.

Ne glede na to, ali ste priložnostni kolesar ali tekmovalni dirkač, lahko s pravimi dodatki naredite veliko razliko med vašimi kolesarskimi avanturami.

V tej objavi v spletnem dnevniku bomo odštevali 10 dodatkov, ki jih morate imeti, da popestrijo svoje cestno kolesarjenje na dolge razdalje. Od pametnih hidracijskih sistemov do zaščitnih kolesarskih oblačil je danes na voljo veliko inovativnih kolesarskih pripomočkov za zahtevne kolesarje.

Dodatki za cestna kolesa: kaj potrebujete za začetek

Vožnja na dolge razdalje s cestnim kolesom je lahko izziv. Če imate pravo dodatno opremo, je izkušnja veliko bolj prijetna in varna. Tu je 10 osnovnih stvari, ki jih mora imeti vsak kolesar:

Steklenica vode :-

Kolesarska steklenica za vodo

Med dolgimi vožnjami je ključnega pomena, da ostanete pravilno hidrirani, naša steklenica za vodo Cycling sipper, ki je na voljo v elegantni črni barvi, je popolna rešitev. Varno ga pritrdite na okvir za lažji dostop, s čimer zagotovite vzdržljivo in neprepustno nastavitev, ki vam omogoča, da pogosto pijete, ne da bi se ustavili.

Čelada : -

Zaščitite se na svojih vožnjah s čelado za cestno kolesarjenje Assos MET TRENTA MIPS JINGO RS , ki je bila razvita tako, da daje prednost teži, udobju, hitrosti in varnosti. Ta čelada se ponaša z nizko težo, visokim prezračevanjem in izjemno aerodinamiko – vse brez kompromisov pri vodilni tehnologiji MIPS v panogi, ki je zasnovana za zmanjšanje tveganja pretresov pri določenih udarcih.

Kratke kolesarske hlače -

Dodatno oblazinjenje v kolesarskih hlačah pomaga absorbirati tresljaje s ceste in preprečuje drgnjenje. Poiščite kratke hlače s tkanino, ki odvaja vlago, in protimikrobno podlogo iz džezve. Gel oblazinjenje okoli dna zagotavlja dobrodošlo oblazinjenje med dolgimi urami v kolesarskem položaju.

Kolesarski čevlji in pedala brez sponk -

Kolesarski čevlji in pedala brez sponk

Kolesarski čevlji so specializirana obutev, oblikovana s trdimi podplati za učinkovit prenos moči s kolesarjevih nog na pedala, s čimer se poveča učinkovitost poganjanja pedal in udobje med vožnjo.

Zavedamo se pomena kakovostne opreme za optimalno delovanje na cesti. Zato s ponosom ponujamo KOLESARSKE ČEVLJE BERK SITO 2.0 . Ti čevlji, ki so na voljo v elegantni črni in ostri beli različici, niso le elegantni, ampak tudi lahki in zračni. Ta zasnova zagotavlja največje udobje med dolgimi vožnjami in vam omogoča, da se osredotočite na svojo zmogljivost brez kakršnih koli motenj.

Kolesarski računalnik -

Kolesarski računalnik

Kompaktni kolesarski kolesarski računalniki se namestijo na vaše krmilo za sledenje ključnim podatkom o vožnji, kot so hitrost, razdalja, pridobitev nadmorske višine in več. Modeli višjega razreda spremljajo tudi srčni utrip, izhodno moč, kadenco in navigacijo. Uporabite te povratne informacije o uspešnosti, da se ustavite.

Komplet za popravilo stanovanja -

Poletje se zgodi, zato imejte komplet z rezervnimi zračnicami, ročicami za pnevmatike, kompletom za krpanje in mini črpalko/napihovalnikom CO2. Vedeti, kako hitro zamenjati zračnico in pravilno napolniti pnevmatike, da se izognete zamudam. Bonus, če ima vaša sedežna torba prostor za nekaj prigrizkov!

Kolesarske luči -

Kolesarske luči

Vidljivost je ključnega pomena za varno vožnjo ponoči ali pri šibki svetlobi. Svetla sprednja luč vam pomaga videti cesto pred vami, rdeče zadnje utripajoče luči pa povečajo zaznavnost vozil. Nekatere zadnje luči delujejo tudi kot zavorne luči. USB lučke za ponovno polnjenje nudijo udobje.

Ključavnica za kolo -

Ključavnica za kolo

Tudi pri vožnji na dolge razdalje se boste morda morali hitro ustaviti. Nosite lahko kabelsko ključavnico, ki je dovolj majhna, da jo lahko shranite med vožnjo, vendar odvrača tatove koles s pravilno tehniko zaklepanja.

Kolesarska sončna očala -

Sončna očala ščitijo vaše oči pred bleščanjem, vetrom in letečimi žuželkami ali odpadki. Leče, izdelane posebej za kolesarjenje, so odporne na udarce z dobro pokritostjo tudi pri nizki vožnji v aerodinamičnem položaju.

Naša KOLESARSKA SONČNA OČALA VISION voznikom ponujajo neprimerljivo jasnost in vam omogočajo, da doživite svet v osupljivih podrobnostih. Z edinstvenimi okvirji, oblikovanimi za individualnost, naša sončna očala zagotavljajo udobno prileganje brez pogostih težav z globino leč. Izdelani tako, da prenesejo vsak teren, so trpežni spremljevalci za vse vaše kolesarske avanture.

Črpalka za kolo -

Črpalka za kolo

Nosite prenosno tlačilko, ki se lepo pritrdi na okvir vašega kolesa. To omogoča napihovanje na poti v primeru manjših puščanj ali padcev tlaka. Kartuše CO2 ponujajo tudi izjemno priročno napihovanje.

Ustrezno opremite svoje cestno kolo za vse svoje epske avanture na dveh kolesih! Investirajte v te dodatne sponke za varne, visoko zmogljive vožnje na dolge razdalje.

Kaj nudimo pri Approved Cycling?

Pri Approved Cycling smo ponosni, da ponujamo izbrano izbiro visokokakovostnih izdelkov za izboljšanje vaše kolesarske izkušnje. Evo, zakaj je izbira Approved Cycling za vašo obvezno opremo in opremo za cestna kolesa odločitev, ki je ne boste obžalovali:

Raznolik izbor kolesarske opreme:

Raznolik izbor kolesarske opreme

Raziščite obsežno zbirko nepogrešljivih dodatkov za cestna kolesa , ki zadovoljijo vse vaše kolesarske potrebe. Poskrbeli smo za vas, od osnovnih orodij za vzdrževanje koles do elegantnih in funkcionalnih sedežnih torb.

Vrhunski kolesarski računalniki:

Vrhunski kolesarski računalniki

Bodite pred igro z našo vrhunsko izbiro kolesarskih računalnikov . Ne glede na to, ali ste profesionalni kolesar ali občasni kolesar, naša ponudba kolesarskih računalnikov zagotavlja natančne podatke in napredne funkcije za izboljšanje vaše kolesarske zmogljivosti.

Vrhunska orodja za vzdrževanje koles:

Zagotovite dolgo življenjsko dobo in optimalno zmogljivost vašega kolesa z našimi vrhunskimi vzdrževalnimi orodji . Od zanesljivih spodnjih nosilcev do visokokakovostnih izdelkov za vzdrževanje verige, nudimo vse, kar potrebujete, da bo vaše kolo v najboljšem stanju.

Vrhunski kolesarski deli:

Vrhunski deli za kolesa

Odkrijte široko paleto vrhunskih delov za kolesa pri Approved Cycling. Naš izbor vključuje trpežna krmila , inovativne sisteme OSPW , zanesljive pedale , udobne sedeže , robustne nosilce, visoko zmogljive pnevmatike in vrhunska kolesa .

Strokovne blagovne znamke:

Ponosni smo na sodelovanje z uglednimi in priznanimi blagovnimi znamkami v kolesarski industriji. Naša zavezanost kakovosti zagotavlja, da vsak izdelek v naši trgovini ustreza najvišjim standardom, kar vam zagotavlja brezskrbnost pri vsakem nakupu.

Strast do kolesarjenja:

Pri Approved Cycling delimo vašo strast do kolesarjenja. Našo ekipo sestavljajo navdušeni kolesarji, ki razumejo pomen zanesljive in zmogljive opreme. Prizadevamo si zagotoviti izdelke, ki bi jim zaupali in jih tudi sami uporabljali.

Pristop, osredotočen na stranke:

Vaše zadovoljstvo je naša prioriteta. Naša ekipa za pomoč strankam je predana temu, da vam pomaga pri kakršnih koli poizvedbah ali vprašanjih ter zagotavlja brezhibno in prijetno nakupovalno izkušnjo.

Ko izberete Approved Cycling za svojo obvezno opremo in opremo za cestna kolesa, izberete odličnost, zanesljivost in predanost izboljšanju svojega kolesarskega potovanja. Nakupujte pri nas in izboljšajte svojo izkušnjo vožnje še danes.

pogosta vprašanja

Kakšen je namen kolesarske opreme?

Kolesarski dodatki naredijo vašo vožnjo varnejšo, udobnejšo in priročnejšo. Vključujejo stvari, kot so luči za varnost, oblazinjeni sedeži za udobje in možnosti shranjevanja za prenašanje stvari.

Kako izbrati kolesarske dodatke?

Izberite kolesarske dodatke glede na to, kaj potrebujete in vaš način vožnje. Če se vozite v temi, poskrbite za luči; če nosite stvari, si zagotovite shrambo. Prepričajte se, da se prilegajo vašemu kolesu in ustrezajo vašim željam.

Ali je na cestnem kolesu v redu nositi običajna oblačila?

Da, na cestnem kolesu lahko nosite običajna oblačila. Prepričajte se le, da so udobni in da se ne bodo ujeli v dele kolesa. Nekateri imajo za daljše vožnje raje posebna kolesarska oblačila, a to ni nujno.

Kaj naredi cestno kolo udobno?

Udobno cestno kolo se dobro prilega vašemu telesu s pravo velikostjo okvirja in ustreznimi nastavitvami. Oblazinjeni sedeži, ročaji krmila in pnevmatike z nekaj blaženja prav tako lahko naredijo vašo vožnjo udobnejšo.

Nazaj na blog

Komentiraj