What are the Different Types of Cycling Shorts

Kakšne so različne vrste kolesarskih hlač

Za mnoge Američane je kolesarjenje več kot le šport; to je način življenja, ki ponuja popolno mešanico fitnesa, avanture in veselja do raziskovanja. Ne glede na to, ali ste izkušen kolesar ali ste šele začeli, pomena in potrebe po udobju ni mogoče preceniti.

Prvi in ​​ključen kos kolesarske garderobe z vidika udobja so kolesarske hlače. Poleg tega bodo prave kolesarske hlače prispevale ne le k vašemu udobju, temveč tudi k vaši učinkovitosti na cesti ali brezpotju. Glede na to, da 60 % Američanov uporablja kolo za vsakodnevno vožnjo po prometnih mestnih ulicah, je udobje najmanj, kar si zaslužite.

Ta vodnik bo vaš najboljši vir, saj vam bo pomagal raziskati različne vrste kolesarskih hlač, ki so na voljo na trgu. Preberite, kateri vam bo najbolj ustrezal!

Različne vrste kolesarskih hlač

Bistveno je razumeti, da različne vrste kolesarskih hlač ustrezajo različnim željam in potrebam. Spodaj so navedene različne vrste kolesarskih kratkih hlač, ki so na voljo na trgu in vam bodo pomagale pri ozaveščeni izbiri za bolj udobno in zabavno kolesarjenje.

1. Tradicionalne tesno prilegajoče se kratke hlače iz lycre

TRADICIONALNE CESTNE HLAČE IZ LYCRE, TESNEGA

Tradicionalne oprijete kratke hlače iz likre so večinoma na voljo v dveh vrstah – kratke hlače in kratke hlače z oprsnikom. Kratke hlače imajo bolj klasičen pas, medtem ko so kratke hlače z oprsnikom opremljene z naramnicami, ki se tesno prilegajo vaši koži. Obe vrsti sta izdelani iz mešanice likre/najlona, ​​kar zagotavlja raztegljivost in zračnost. Idealne za ljubitelje cestnega kolesarjenja, te prilegajoče se kratke hlače iz lycre so zasnovane tako, da zmanjšajo zračni upor, kar vam omogoča brez težav drsenje skozi kilometre.

Poleg tega so kratke hlače z oprsnikom najboljša izbira za profesionalne jahače zaradi udobja in zmogljivosti, ki jih ponujajo. Kratke hlače z oprsnikom so zdaj postale običajne tudi za rekreativne kolesarje. Oprsnice na kratkih hlačah omogočajo boljše prileganje in oprsnice, da ostanejo na mestu skozi celotno vožnjo. Boljše kratke hlače imajo oprsnice všite v gamsov vložek, kar pomaga gamsu, da ostane na mestu, tudi ko smo zunaj sedla

2. Vrečaste kratke hlače za gorsko kolesarjenje

Baggy kratke hlače za gorsko kolesarjenje

Vrečaste kratke hlače za gorsko kolesarjenje so odlična izbira, če se odpravljate na prosti čas in gorsko kolesarjenje. Njihov ležeren kroj nudi udobje/vzdržljivost, hkrati pa daje prednost kolesarskemu stilu in skromnosti. Zasnovani s tkanino, ki je odporna na trganje z grmovja, so opremljeni, da prenesejo izzive vožnje po razgibanih poteh. Hlače za gorsko kolesarjenje imajo običajno gamsi pritrjene na hlače, gamsi so enaki kot na “bib hlačah”, le material okrog je svetlejši zaradi hlač na zunanji strani.

3. Kratke hlače

Kratke hlače za delo in delo

Kratke hlače za delo in delo so najboljša izbira za mestne kolesarje, saj ponujajo neprimerljivo udobje med vsakodnevnimi aktivnostmi. Prilagojene tako, da dajejo prednost slogu in funkcionalnosti, se brezhibno zlijejo z vsakodnevno nošnjo. S funkcijami, kot so odsevni elementi in udobno oblazinjenje, te kratke hlače ne samo povečajo varnost med vašo vožnjo, ampak tudi olajšajo prehod s kolesa na pisarno ali dnevne opravke.

Skratka, izbira prave vrste kolesarskih hlač je zagotovo odvisna od vaših želja in potreb. Ampak ja, ne pozabite, ne glede na to, ali lovite hitrost po cestah, hodite po gorskih poteh, se vozite po mestu ali ciljate na vrhunsko zmogljivost, so prave kolesarske kratke hlače nujne, saj vam ne bodo zagotovile le udobja, ampak bodo tudi izboljšale vaše splošno izvedba.

Zakaj izbrati Approved Cycling?

Pri Approved Cycling razumemo edinstvene potrebe različnih kolesarjev. Več kot dober pregled ali trženje verjamemo v to, da bo vaše kolesarsko potovanje z nami nepozabno. Ne glede na to, ali gre za kolo ali kolesarska oblačila, imamo vse, da bo vaša vožnja udobna in zabavna. Naš izbor kolesarskih kratkih hlač zagotavlja kakovost, udobje in slog, tako da se lahko osredotočite na tisto, kar imate radi – na vožnjo!

pogosta vprašanja

Kakšna je razlika med kolesarskimi hlačami in hlačami z oprsnikom?

Kolesarske kratke hlače so tradicionalne z elastičnim pasom, medtem ko imajo kratke hlače z oprsnikom vgrajene naramnice za dodatno udobje in podporo. Kako izberem pravo velikost kolesarskih hlač?

Kako izberem pravo velikost kolesarskih hlač?

Za natančno prileganje glejte tabelo velikosti, ki jo je zagotovil proizvajalec, pri čemer upoštevajte meritve bokov in pasu.

Kako naj skrbim za svoje kolesarske hlače?

Operite ga v stroju v hladni vodi in se izogibajte mehčalcem. Sušite na zraku, da ohranite celovitost materialov.

Nazaj na blog

Komentiraj